torsdag 26 maj 2011

Mycke nu!


Tänk vad energi man får av ljuset, har för många bollar i luften. Det ska byggas köksö, det ska grejas i trädgården, plockas i Loppisboden och nu har det bytts sovrum. Det var lika bra att få båda prinsarna på övervåningen, då kan man kanske få någon lugn minut. Det finns som sagt var inget ställe det är ordning på just nu :)
Ha de bra!
Kram Agnetha

fredag 13 maj 2011

Olivträd!


Har haft detta olivträd i några år, men önskat mig ett större. Förra veckan hittade jag 2 lika stora till ett billigt pris, kunde ju inte låta bli. Men i onsdags tog vi en tur till Åmål, och vad hittade jag på torget där? Naturligtvis :) ett stort olivträd till ett bra pris. Vad gör man? Man köper förstås ett till, och låtsas som man glömt köpet förra veckan.

Ha nu en skön helg!
Kram Agnetha

tisdag 10 maj 2011

Loppis!


Tuvas lilla bod har funnits i mitt huvud i ca 10 år, och nu finns den i mitt uthus :)
Jag kommer att ha en loppis till att börja med, sen får vi se om mina drömmar om en liten inredningsbutik blir sanna eller ej? Mina nära och kära har besökt min lilla bod, är ni fler som vill göra ett besök? Ser ni att dörren är öppen är det bara att kliva in, annars slå en signal och vi fixar till det!

Ha en skön kväll!
Kram Agnetha

onsdag 4 maj 2011

Värme!


Hejsan vänner! Nu har jag haft en lång semester från datorn. Jag har njutit av värmen som var i april och städat mitt uthus, som nu är Tuvas lilla bod( loppis mm).
Har städat i trädgården och fått så mycke gjort. Nu väntar jag på mer värme, för jag ska börja måla utbygget på utsidan(PHU). Har tänkt sätta in en kamin i köket, den jag har, går på värmeljus :)

Ha en bra dag!
Kramar Agnetha