onsdag 31 december 2014

måndag 29 december 2014

Gran!

 Det var ingen kraftig gran i år, det är ju väldigt bra när den ska ut igen. Den har varit inne en vecka och jag vill redan kasta ut den ;))


Året är inte slut, och jag vill ha vår nu. Vet att det är långt dit, med en januari som aldrig tar slut och några månader till av kyla. Ibland kan det vara svårt att leva i nuet, särskilt när man längtar efter något. Nu ska jag sluta drömma, ta tag i dagen och njuta av nuet;)

Kram Agnetha

torsdag 25 december 2014

God fortsättning!

Då var julfirandet över, och nu ska vi bara vara. Njuta av ledighet, mat, dryck, godis och umgås med nära och kära. Jag ska ta långa härliga promenader i kylan, värma mig med ett bad, en brasa och varm choklad. Visst låter det mysigt ;)


Vad tycker ni om min loppade ljusstake, själv älskar jag dessa ljus, som brinner så fint. Igår hade de halva priset på ljusen i affären, så det blev några stycken.

Ha nu en härlig fortsättning!
Kram Agnetha

lördag 20 december 2014

Såld!

Detta är sista julen min sjuarmade ljusstake brinner i mitt hem. Nu ska den få glädja en av mina bästa vänner istället, hoppas hon är nöjd med sitt köp.
Det är tråkigt men behövligt att rensa bland allt jag samlat på mig, men det är inte lätt. 


Idag ska jag måla, handla och baka lite.
Ha nu en riktigt trevlig lördag!
Kram Agnetha

lördag 13 december 2014

Ljus!

Är det något som går åt nu, så är det ljus. Det är ju mörkt nästan varje dag, men det är mysigt.


Nu ska jag snart öppna boden, hoppas det kommer några trevliga kunder.


Ha en mysig Lucia!
Kram Agnetha

torsdag 4 december 2014

Vill ha!

I går var det sol, frost och härligt, idag blött, grått och tråkigt. Humöret åker berg och dalbana med vädret. Kan man få en önskan uppfylld, så här på en tråkig torsdag?


Snälla! Så här vill jag ha det snart, senast 22/12. Tomten tycker också det är bättre, renarna tar sig lättare fram med släden. Och barnen behöver åka pulka, kälke mm ;))


Håller tummarna!
Kram Agnetha

måndag 1 december 2014

December!

Då var det äntligen dax för adventsmys, har varit mörkt och tråkigt länge nu. Själv har jag inte varit i form, men hoppas det vänder nu.


Blir tyvärr inga bra bilder, inte nog med ljus, vill ha mer.....


Ha en mysig måndag!
Kram Agnetha